33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

22 Ekim 2012 Pazartesi

Belediyemiz, Kurban Bayramı‘nda vatandaşların kurbanlık hayvanlarını kesebileceği yerleri belirledi. 8 bölgede yapılacak kesim işlemler için Çorum Belediyesi, çalışmalarını hızlandırdı.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Belediyenin kurban kesim yerleri ve alınacak olan tedbirlerle ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldığını bildirdi. Candan, alt yapısı belediye tarafından hazırlanan sekiz farklı bölgede bulunan kurban kesim yeri oluşturduklarını dile getirerek, “Kurban kesim yerlerini Cuma pazarı, Bahar 7. Sokak (Mahzuni Şerif Parkı doğusu), Eşref Hoca Caddesi Anadolu 11. Sokak, Buharaevler 5. Cadde (Recep Yazıcıoğlu Parkı kuzeyi), Çiftlik Mezarlığı yanı, Fevzi Çakmak 3. Cadde, İkbal Kent Çiftlik Pınarı 7. Sokak (Gülabid Camii yanı) ve Dr. Sadık Ahmet Caddesi (Hz. İbrahim Camii yanı) olarak belirledik.”; dedi.

Belediyemiz, kesim yerlerinde personel görevlendirecek

Belediyemiz, vatandaşların kurbanlarını rahatça kesebilmeleri için kesim merkezlerinde personel görevlendirilecek. Görevlendirilen personel, kesim noktalarının temizliği, etrafa saçılabilecek kurban atıkların kaldırılması ve oluşacak diğer sorunlarla ilgili müdahalelerde bulunacak.