27°C parçalı bulutlu

27°C parçalı bulutlu

KURBAN BAYRAMINDA BEDAVA POŞET DAĞITACAK

3 Kasım 2011 Perşembe

Belediyemiz, Kurban Bayramında kesilecek kurbanların atıklarının çevreye atılmaması için ücretsiz poşet dağıtacak Kurban Bayramı dolayısıyla binlerce çöp poşeti dağıtacağız. Bu sayede vatandaşlarımızın kurban atıklarını çevreye atmaları ve çevreyi kirletmeleri önlenmiş olacak. Çorum Belediyesi olarak çevre kirliliğinin insan sağlığını da önemli ölçüde etkileyeceğini göz önünde bulundurarak, vatandaşlarımızı kurban atıklarını çöp poşetlerine veya kazılan çukurlara atmaları hususunda daha dikkatli davranmaya davet ediyoruz.

Belediye olarak dağıtacağımız, kurbanlık et ve sakatatlarda kullanılacak poşetlerin vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacağını umuyoruz. Poşetler, Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler tarafından camilerde ve kurban kesim yerlerinde dağıtılacak.