Kuran Kursu öğrencilerine anlamlı hediye

19 Ağustos 2013 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,  AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, yaz döneminde Kuran Kursuna giderek Kur’an-ı Kerim öğrenen öğrencileri kutlayarak Kur’an-ı Kerim hediye ettiler.

Gülabibey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyareti sırasında dernek tarafından başlatılan Yaz Kur’an –ı Kerim hediye kampanyasına destek veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, minik öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Yaz boyunca gittikleri Kuran kursunda Kur’an- Kerim’i öğrenen minik öğrenciler, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün anlamlı hediyesi karşısında oldukça mutlu olurken, Başkan Külcü’ye teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Alper Zahir, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, Gülabibey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Erdal ile Dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Gülabibey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Erdal, Belediye Başkanı Külcü’ye teşekkür ederek, “Her çalışmamızda yanımızda olan ve bizlere desteklerini hiç esirgemeyen başkanımıza teşekkür ediyorum “ şeklinde konuştu.