Kültür Sitesi böyle olacak

2 Nisan 2013 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kültür Sitesi’nin yerine yapılacak olan projeyi Nisan ayı meclis toplantısında kamuoyuyla paylaştı.

Yıkımına önümüzdeki hafta başlanacağını açıkladığı Kültür Sitesi’nin yerine modern bir park ve yer altı otoparkı yapılacağını söyleyen Külcü, “Çorum piyanosundan kurtulacak. Çorum’u, güya piyano görünümünde inşa edilen Kültür Sitesi’nden kurtarmak ve Çorum’a daha güzel bir eser bırakmak için çabalarımız çok şükür meyvesini verdi, en yakın zamanda, Çorum daha güzel bir mekana daha kavuşmuş olacak.” dedi.

Ulu Camii tuvaletlerinde sıcak su akacak

Ulu Camii’de mevcut bulunan tuvalet ve abdest alma bölümlerinin iç açıcı olmadığını, Çorumlunun daha güzel mekan ve hizmetlere layık olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yazın sonuna doğru tamamlanmış olacağını kaydettiği çalışmaların mimarı görünümlerini paylaştı. Külcü, aynı çalışmanın Hıdırlık için de yapılacağını sözlerine ekledi.

Çatısı akan evlerin yerinde modern binalar yükseldi

Devane’de çatısı akmayan ev bulunmadığını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Çatısı akmayan ev yoktu, şimdi aynı yerde modern binalar yükseliyor. Yılan hikayesine dönen bir konuyu, başarıyla beğenilen ve takdir edilen bir konuma ulaştırmanın sevincini, tüm hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz.” dedi.

Yazıçarşı’ya da Atıf Hoca’ya da vefamızı gösterdik

Yazıçarşı’da bulunan İskilipli Atıf Hoca Parkı hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı, “Yazıçarşı’ya da, İskilipli Atıf Hoca’ya da vefamızı gösterdik.” diye konuştu. Salonda bulunan gençler, “Yazıçarşı seninle gurur duyuyor.” sloganlarıyla Külcü’yü alkışladı.