32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

KÜLTÜR SİTESİ’NİN YIKIMI HEMEN GERÇEKLEŞECEK

5 Aralık 2012 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kültür Sitesi ile ilgili son gelişmeleri aktardı. Dün, Park ve Bahçeler Birimi`nin 4 yıllık çalışmasının değerlendirildiği basın toplantısında konuşan Belediye Başkanı Külcü, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan ancak daha sonra işlevselliğinden büyük ölçüde uzaklaştığı için kentin ihtiyacını yeterince karşılayamayan Kültür Sitesi`nin yıkımı ile ilgili sona yaklaştıklarını bildirdi.

Kültür Sitesi`nde dün itibariyle son tahliyelerin yapıldığını dile getiren Külcü, “Tahliyeler tamamlanır tamamlanmaz yıkımına hemen başlayacağız. Önümüzdeki yıl baharla beraber orada park yapım çalışmalarını başlatacağız”; dedi.