Külcü, Yeniyol Mahalle muhtarlığını ziyaret etti

3 Aralık 2015 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, belediye tarafından yapılarak Yeniyol Mahalle muhtarlığına hediye edilen muhtarlık binasını ziyaret etti.

Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir ve Turhan Candan, Özel Kalem Müdürü Murat Erdem`in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Külcü, muhtarlık binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yeniyol Mahallesi muhtarı Seydi Demiray da muhtarlık binası için Başkan Külcü`ye teşekkür ederek “Başkanımız her daim bizlerin yanında. Başkanımızdan Allah razı olsun.”; dedi.