Külcü: Yeni bir altın dönem başladı

8 Nisan 2014 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonuçlarına göre Çorum`da yeni bir altın dönemin başladığını söyledi. Başkan Külcü eşi Hatice Külcü ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte geldiği Çorum Adliye Sarayı`nda İlçe Seçim Kurulu Başkanı Süreyya Aydın`dan mazbatasını aldı. Basın mensuplarının ve çok sayıda partilinin de yoğun ilgi gösterdiği mazbata törenini sonrası Başkan Külcü açıklamalarda bulundu.

Çorum halkının, 5 yılda ortaya koydukları icraatları takdir ettiğini belirten Muzaffer Külcü, “Yeni dönemle birlikte sorumluluğumuz arttı”; dedi.

Seçim esnasında ve sandık sonuçlarının yazımı sırasında bazı aksaklıklar tespit ettiklerini dile getiren Külcü, Yüksek Seçim Kurulu`nun (YSK) iyi bir sınav veremediğini kaydetti.

Sandık birleştirme tutanaklarında yapılan hatayı mini tabletinde yer alan bir fotoğraf üzerinden anlatan Külcü, geçersiz sayılan oylar yüzünden AK Parti`nin Çorum merkezde iki Belediye Meclis Üyesi`ni diğer partilere kaptırdığını öne sürdü.

Sorumluluğumuz Arttı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mazbata töreninin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada yeni dönemle birlikte sorumluluklarının daha da arttığını söyledi. “Milletimiz geride bıraktığımız 5 yıllık dönemde ortaya konan icraatları takdir etti ve kayıt dışı siyaset yapanları bir kenara koydu.”; diyen Külcü,

AK Parti`yi hizmetin adresi olarak onayladı. Yeni dönemle birlikte sorumluluğumuz arttı. Çorum`da yeni bir altın dönem başladı. 14 mahallemizde 230 bini aşkın insanımıza adaletle hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbimiz`den hizmet yolunda 2019 yılına kadar sağlık niyaz ediyor, seçim sonuçlarının Çorum`a ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”;