Külcü’ye ilk tebrik ziyareti Vali Başköy’den

1 Nisan 2014 Salı

Çorum Valisi Sabri Başköy, 30 Mart yerel seçimlerinden büyük bir zaferle çıkan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ilk tebrik eden isim oldu. Başkan Külcü`yü makamında ziyaret eden Vali Başköy, seçimlerde gösterdiği başarı nedeniyle Külcü ve ekibini kutladı.

Seçim sonuçlarının okunduğunda Çorum halkının hizmet yapanların arkasındayız okunması gerektiğini söyleyen Vali Sabri Başköy, “Yeni dönemde de hizmetlerinizin devamını diliyoruz. Seçim döneminde Valilik olarak tüm adaylarımıza karşı objektif durduk. Bu manada bütün siyasi partiler bizlere teşekkür etti. Herkes kendini rahat bir şekilde ifade edebildi. Seçimler Çorum\’da çok demokratik geçti. Siz yarıştınız projelerinizi anlattınız. Vatandaş da dedi ki “Mühür sizdedir, yetki sizdedir.”; dedi.

Çorum halkının 5 yıl daha Çorum`u yönetme yetkisini Külcü`ye verdiğini ifade den Vali Sabri Başköy, “İnşallah daha önce Çorum\’a yapılan hizmetlerin yanına katlanarak daha fazla projeler üretilir. Bu zaman kadar olduğu gibi bundan sonra da hukuki konularda Belediyenin önünüzü açacağız. Sizin yapacağınız projelerin önünü açmak Çorum\’un önünü açmak demektir. Bu makamlarda oturan bizler halkın hizmetkarıyız. Uyum içerisinde elimizden ne geliyorsa destekleyeceğiz ve desteklemeye devam edeceğiz.”; dedi.

Külcü: Yeni bir dönem başladı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Vali Sabri Başköy`ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir seçimin daha kavgasız, gürültüsüz ve suhuletle tamamlandığını ifade etti.

Seçimlerin huzur içerisinde geçmesinde Çorum Valiliğinin aldığı tedbirler ve bu tedbirlere güvenlik güçlerinin en güzel şekilde uygulamasının büyük önem taşıdığının altını çizen Külcü, “Yeni bir dönem başladı. Dün dünde kaldı. Dünden dersler çıkaracağız. Kampanya döneminde tansiyonun yüksek olduğu dönemde söylenmiş sözlerin hiçbirisini aklımızda tutmayacağız. Yeni dönem çalışmalarımıza başladık. Devam eden işlerimizi tamamlayacağız. Şehrimiz için, Çorum için hayırlı uğurlu olsun.”; dedi.