32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

Külcü: Rekabet edemeyen ayakta kalamaz

15 Mayıs 2015 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ÇESOB tarafından Valilik önünde gerçekleştirilen Ahilik Haftası etkinliklerine katıldı.

Başkan Külcü, etkinlikte yaptığı konuşmada Ahiliğin esnaflık kültürü içerisinde önemli bir yeri olduğunu, tüm esnafın da Ahilik Haftasını kutladığını söyledi. Külcü yaptığı konuşmada “Ticarette güçlü olanın zayıf olanı yok ettiği dönemdeyiz. Ahilik kültürü ile bezenmiş olan esnaflık ruhuna ulaşmamız lazım. Ayakta kalmak, var olmak için kendimizi yenilememiz ve donatmamız gerekiyor. Kendimizi yenilemiyorsak başkasına mahcup oluruz. Türkiye bugün dünyanın en büyük 17. ekonomisi. Bunu çok çalışarak yaptık. Çalışmazsanız, üretmezseniz rekabet edemezsiniz. Rekabet edemeyince de ayakta kalamazsınız. Güçlü ülke olmak istiyorsak, evlatlarımıza daha iyi bir ülke bırakmak istiyorsak çok çalışacağız.”;dedi.