Külcü, MİSİAD Şube yönetimini kabul etti

7 Ocak 2015 Çarşamba

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Çorum Şube yönetimi, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Bir süre önce kurulan derneğin şube yöneticileri Başkan Külcü`ye dernek çalışmaları hakkında bilgiler vererek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ziyarete MİSİAD Çorum Şube Başkanı Selahattin Ezer, başkan yardımcısı Av. Derya Öztekin, yönetim kurulu üyeleri Ali Fatih Göktuğ, Şükrü Günaydın, Nazik Bulut, Sami Göktepe ve Genç MİSİAD Şube Başkanı Cesur Karaca da katıldı.

Siyasi düşüncesi ne olursa olsun sivil toplum kuruluşu olarak iş adamlarının ve şehrin sorunlarına çözüm arayacaklarını söyleyen Selahattin Ezer, kamu kurum ve kuruluşları, şehrin ileri gelenleriyle Çorum`un gelişimi için kendilerinin de katkı sağlamaya çalışacaklarını belirtti. Ezer, Çorum Belediyesi ile birlikte çalışmaya da her zaman hazır olduklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada MİSİAD Çorum Şubesi`nin Çorum`a hayırlı olmasını temenni ederek, dernek yönetimine başarılar diledi. Külcü, “Bir elin nesi, iki elin sesi var. Bunun için birliktelik önemlidir. Sonuçta farklı birikimler ortaya koyuyorsunuz. Sizinde böyle bir harekete vesile olacağınıza inanıyorum. Katkı sağlamak için de imkanlar ölçüsünde yardımcı olacağız”; dedi.