Külcü, mazbatasını aldı

8 Nisan 2014 Salı

Belediye Başkanlığı`na yeniden seçilen Muzaffer Külcü, mazbatasını Adalet Sarayı`nda düzenlenen törenle aldı.

30 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkan Külcü`ye mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Süreyya Saygın verdi.

Adliye`ye eşi Hatice Külcü ile beraber gelen Başkan Külcü`ye mazbatasını teslim eden Hakim Süreyya Saygın, yerel seçim sonuçlarının Çorum için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, bazı ilçe ve belde belediye başkanları ile Belediye Meclis Üyeleri ve partililerin de hazır bulunduğu mazbata töreninin ardından Adliye önünde fotoğraf çektiren Başkan Külcü, daha sonra beraberindeki heyetle makamına geçti.

Külcü, makamında düzenlediği basın toplantısında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ile birlikte yerel seçim sonuçlarını yorumlayarak tebrikleri kabul etti.