23°C parçalı bulutlu

23°C parçalı bulutlu

Külcü, işçilerin pikniğine katıldı

24 Ağustos 2015 Pazartesi

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı sendika üyeleri tarafından düzenlenen dayanışma ve kaynaşma pikniği düzenlendi.

Çatak Tabiat Park`ında düzenlenen etkinliğe TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, ilçe belediye başkanları, sendika yöneticileri ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Piknikte konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bu tür organizasyonların birliktelik açısından önemli olduğuna vurgu yaptı.

Bugünlerde Türkiye olarak her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu, birliğimize beraberliğimize gölge düşürmeye çalışanların emellerine ulaşamayacaklarını söyledi. Pikniğin işçisiyle, memuruyla, amiriyle, başkanıyla farklı görevlerdeki kardeşlerimizin buluşma programı olduğunun altını çizen Bakan Külcü, “Kiminin adının başında işçi yazar, kimininkinde memur yazar, kimininkinde amir yazar. Bunların hepsi geçicidir. Bunlar dünyalık sıfatlar. Biz bunlara aldırmayız. Sadece görev saatimizin içerisinde bizim için bir değeri vardır. Bizim için ölçü Allah`ın ölçüsü ve Resûlün`ün ölçüsüdür.”; dedi.

TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu da yaptığı konuşmada Türkiye`nin zor zamanlardan geçtiğini belirterek böyle zamanlarda birlikteliğimizi güçlendirmenin çok önemli olduğunun altını çizdi.