KÜLCÜ, İHL KEŞKEK GÜNÜ’NDE MÜJDE VERECEK

25 Haziran 2012 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İmam Hatip Lisesi (İHL) Mezun ve Mensupları Platformu`nun ziyaretinde yaptığı konuşmada, 1 Temmuz’da düzenlenecek Geleneksel Keşkek Günü`nde önemli açıklamalar yapacağını söyledi. Başkan Külcü, Geleneksel Keşkek Günü`nün önemine de vurgu yaparak organizasyonun büyük bir emek ve özveriyle gerçekleştirildiğinin altını çizdi.

Keşkek Günü`nü bu yıl Hasrete Veda Buluşması olarak gerçekleştireceklerini söyleyen Platform Dönem Başkanı Bilal Keleş, programa büyük katkılar sağlayan Başkan Külcü`ye teşekkür etti. Ziyarete Platform üyeleri Halil İbrahim Aşgın, Mehmet Ali Kuru, Kadir Songüt ve Üzeyir Yazıcı da katıldı.