Külcü, iftarını üniversite öğrencileriyle açtı

10 Haziran 2016 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kredi ve Yurtlar Kurumu`nda kalan öğrencilerle birlikte iftar yaptı. Hayrettin Karaman Öğrenci Yurdu`nda kalan öğrencilerle iftar öncesi bol bol sohbet eden Başkan Külcü, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Erol Kavuncu`nun da eşlik ettiği iftar yemeğinde öğrencilere hitaben konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kendisinin de öğrencilik yıllarında yurtta kaldığını ve buradaki dostlukların, muhabbetin uzun zaman unutulmayacağına inandığını söyledi. Yurtlardaki imkanların geçmişle kıyaslanamayacak derecede arttığını vurgulayan Başkan Külcü, “Bugün burada sizlerle aynı havayı teneffüs etmek istedik. İnşallah Ramazan ayını huzur içerisinde yaşayıp Ramazan Bayramına erişmek de nasip olur. Sizler gibi geleceği aydınlık, pırıl pırıl gençlerimizle bir arada olmaktan çok mutluyum. Sizler ülkemizin geleceğisiniz”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, daha sonra tüm öğrencilere kalem hediye etti.