Külcü, hukukçular buluşmasına ev sahipliği yaptı

9 Aralık 2015 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kendisinin de mezunu olduğu Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunları bulaşmasına ev sahipliği yaptı.

Aralarında savcı, hakim, üst düzey bürokrat ve avukatların da bulunduğu misafirleri ile yakından ilgilenen Başkan Külcü, misafirlerine Çorum`u gezdirdi. Çorum Belediyesi`nin çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Külcü, misafirlerine Ulucami, Hıdırlık, Çorium Müzesi, NFK Gençlik Merkezi, Buhara Kültür Merkezi, Velipaşa Konağı Kadın ve Kültür Merkezi hakkında da bilgiler verdi.

Çorum`da bulundukları süre içerisinde kendisiyle yakından ilgilen Başkan Külcü`ye teşekkür eden Marmara Hukuk mezunları Çorum`u gezmekten ve tanımaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.