20°C parçalı bulutlu

20°C parçalı bulutlu

KÜLCÜ, ERBAKAN FOTOĞRAFLARI SERGİSİNİ AÇTI

22 Şubat 2012 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Eski Başbakanlardan ve Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan`ın ölümünün 1. Yıldönümünde Erbakan Fotoğrafları sergisinin açılışını yaptı.

Saat Kulesi yanında açılan ve Erbakan`ın Çorum`da çekilmiş fotoğraflarından oluşan serginin açılışında konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Necmettin Erbakan`ın 40 yıllık siyasi hayatında hak için mücadele ettiğini anlattı.

Ömrünü bu millete adayan Erbakan`a milletin de cenaze törenine katılarak vefa gösterdiğini kaydeden Başkan Külcü, “Bugün Türkiye`de batıdaki gibi ekonomik ve toplumsal sıkıntılar yaşanmıyorsa bunun nedeni yeni bir neslin yetişmiş olmasıdır. Bu neslin yetişmesinde ise Erbakan`ın büyük emeği vardır. Mekanı Cennet olsun. Nur içinde yatsın”; dedi.

Sergi açılışına Başkan Külcü`nün yanı sıra Saadet Partisi İl Başkanı Yakup Taş, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Turhan Candan ile çok sayıda vatandaş da katıldı.