Külcü: Engelliler için yaptığımız çalışmalar bizim işimizin bereketi

29 Aralık 2014 Pazartesi

Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Başkanı Aynur Dankaz, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti. Çorum Belediyesi`nin engellilere yönelik çalışmaları nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulunan Federasyon Başkanı Dankaz, Çorum Belediyesi`nin engellilere yönelik çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

Zihinsel Özürlüler Federasyonu Çorum Temsilcisi Neslihan Hüsüllüoğulları`nın da katıldığı ziyarette Genel Başkan Aynur Dankaz, Başkan Külcü’ye plaket takdim etti. 52 şubesi ile Türkiye’nin en büyük federasyonlarından birisi olduklarının altını çizen Dankaz, “Genel Başkan ve iki tane engelli çocuğu bulunan bir anne olarak duyarlılığınız ve özürlülerin hayatına dokunduğunuz için sizlereAnkara’dan teşekkür etmeye geldik. Engellilere yönelik yaptığınız çalışmalar ve samimiyetiniz için şükranlarımızı sunuyoruz.”;dedi.

Federasyonunun Çorum Temsilcisi Neslihan Hüsüllüoğulları, ziyarette yaptığı konuşmada hem Başkan Külcü`nün hem de eşi Hatice Külcü`nün engelliler için ailecek büyük özveri ile çalıştığını söyledi.Çorum Belediyesi”;nin Engelli Eğitim Merkezi’nin önemli bir işlevi yerine getirdiğini söyleyen Hüsüllüoğulları, “Bu merkez görüntüsü ile de adeta bir sanat merkezi.Bu merkez tüm illere örnek olur inşallah.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,”Engelliler, kadınlar ve çocuklar için yaptığımız hizmetler bizim işimizin bereketi oluyor. Onlar için yeni projeler oluştururken, harcama yaparken az çok diye bakmıyoruz. Bu işleri kendinize dert edinirseniz, güzel sonuçlar ortaya çıkıyor.”; dedi.

Engelli Eğitim Merkezi`nden sonra Çorum Belediyesi`nin özel bir Engelli Okulu yaptıracağını hatırlatan Külcü, “Bugün arkadaşlar belirlenen arsalara bakacak. İnşallah yakın bir zamanda çalışmalar başlayacak.”; dedi.