20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

KÜLCÜ; EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ

21 Mart 2012 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençler Türkiye Serbest Güreş Şampiyonu Fatih Erdin`i altınla ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, geçtiğimiz hafta sonu Bursa`da yapılan Gençler Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası`nda 84 kiloda altın madalya alan Çorum Belediyespor Kulübü güreşçisi Fatih Erdin`i ödüllendirdi.

Külcü, Çorum Belediyesi olarak 3 yıllık dönemlerinde sosyal ve kültürel alanda olduğu gibi sporda da farklı bir dönem yaşadıklarını kaydeden Külcü, verdikleri emeklerin, yaptıkları çalışmaların karşılığını aldıklarını söyledi.

Belediye olarak spor alanında atılım içerisinde olduklarını yineleyen Külcü, güreşte milli takımlara sporcular verdiklerini ve dereceler elde ettiklerini, judo ve tekvando gibi branşlarda madalyalar aldıklarını, bisiklet takımlarının katıldığı her şampiyonada birinci olduğunu, futbol takımının ise 3.ligin kapısına dayandığını anlattı.

Belediye Spor Kulübü Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, Belediyespor Güreş Koordinatörü Hüseyin Teke ve Antrenör Ruşen Çetin`i kabul eden Külcü, Fatih Erdin`i 1 adet Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.