Külcü’den minik Yağmur Nisa’ya ödül

13 Mart 2014 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İstiklal Marşı`nın kabulünün 93. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmada decereye giren Yağmur Nisa Duyar`a hediye verdi.

İlkokul 1. sınıflar arası İstiklal Marşı`nı en güzel okuma yarışmasında 1. olan Bekir Aksoy İlkokulu öğrencisi Yağmur Nisa Duyar`a eğitim seti hediye veren Başkan Külcü, minik Yağmur Nisa`nın şiir okumasından çok etkilendiğini söyledi. Külcü, Yağmur Nisa`nın eğitim harcamalarına küçük bir katkı olması için de para ödülü verdi.

Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi yöneticisi Cihat Nakaş da Başkan Külcü`ye NFK öğrencileri tarafından Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı temalı resmi hediye etti.