Külcü’den İlkadım Belediyesi’ne ziyaret

26 Ocak 2017 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Samsun İlkadım Belediyesi`ni ziyaret etti.

İlkadım Belediye Başkanı Başkanı Erdoğan Tok ile görüşen Başkan Külcü, yaptıkları hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundular. Erdoğan Tok`u ziyaretinde konuşan Başkan Külcü, dünyanın neresinde olursa olsun vatandaşın refahı için yapılan başarılı hizmetleri takip ve takdir etmenin son derece önemli olduğunu söyledi. Değerli dostum dediği Erdoğan Tok`un projelerini ve hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirten Başkan Külcü, “Nüfus yoğunluğu bakımından birçok ilden büyük olan İlkadım gibi bir ilçede belediyecilik hizmetlerini halkın takdirini alarak sürdürmesinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Bizler de Çorum`da yapmayı planladığımız projeler ve yatırımlar için bilgi alışverişinde bulunmak amacı ile İlkadım Belediyesinin misafiri olmaktan mutluluk duyuyoruz.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve ekibini İlkadım` da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten ve coğrafi yakınlığının yanı sıra Samsun ve Çorum illerinin kardeş olduğunu vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ziyaretçilerine teşekkür etti.