Külcü’den İl Başkanı Bekiroğlu’na ziyaret

18 Şubat 2015 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek AK Parti İl Kongresinde başkanlığa seçilen Rumi Bekiroğlu’nu tebrik etti.

Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu ile belediye meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan Başkan Muzaffer Külcü, Av. Rumi Bekiroğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti’nin iktidar olduğu 2002 yılından bugüne kadar yaşamış olduğu büyük bir değişim ve dönüşüm olduğunu anlatan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “AK Parti kadrolarında yer alanlar bu büyük değişime, dönüşüme bir yandan şahitlik yaparken diğer yandan da buna mimarlık yaptılar. Ortaya çıkan eserlerin gerçek anlamda sahibi oldular. Görevi devraldığımız günden itibaren geçmiş iktidarların aksine daha çok çalışarak, daha fazla koşarak günlerimizi geçirdik. Bunun mükâfatı olarak da her seçimde bir önceki seçime göre oy oranımızı artırdık. Seçim sonuçları bunun bir göstergesidir.” dedi.

Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini dile getiren Külcü, AK Parti hükümetleri döneminde birçok ülkenin altından kalkamayacağı sorunların üstesinden geldiklerine vurgu yaptı.2013 yılındaki Gezi olaylarının adeta bir iktidar mücadelesi haline getirildiğini belirten Külcü, “İçeride siyasi partiler, birçok sivil toplum kuruluşu, dışarıda onların işbirlikçisi durumunda oldukları örgütler AK Parti ile siyasal mücadeleye başladılar. Millet yanımızda durdu onu atlattık. 17-25 Aralık yine aynı sürecin devamıdır. Hepsi bir oldular, saldırdılar. Millet yine yanımızda durdu. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve yerel seçimlerle onların hepsini bertaraf ettik diye düşünüyoruz. Bu dikensiz bir gül bahçesinde yürüdüğümüzü göstermiyor. Önümüzde önemli işler, projeler var. Bunları hayata geçirmek için el birliğiyle birbirimize sarılarak bu süreçleri en iyi şekilde yürüteceğiz. Kendi içimizde enerji kaybetmeye hakkımızda yok, vaktimizde yok. Biz Türkiye için hizmet üretiyoruz, çözüm üretiyoruz.” dedi.

Külcü, Haziran 2015 seçimlerinden de 2011’de olduğundan daha yüksek oranda oy alacaklarını iddia ederek “Milletin emanetine sahip çıkacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu da yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hep beraber el ele vererek Çorum’a hizmet edeceklerinin altını çizen Bekiroğlu, “Sorumluluğumuzun farkındayız. Yaşanan sorunların çözümünde herkes taşın altına elini koyacaktır” dedi.

7 Haziran genel seçimler öncesi tüm hazırlıkları tamamladıklarını ve önümüzdeki günlerde sahaya ineceklerini dile getiren Bekiroğlu, 2015 seçimlerinde de halkın teveccühünü alarak çıkacaklarını belirtti.Çorum Belediyesi’nin çok güzel çalışmalara imza attığını, Çorum’un daha güzel hizmetlere layık olduğunu dile getiren Bekiroğlu, her çalışmada Çorum Belediyesi’nin yanında olacaklarının altını çizdi.

Bekiroğlu, amaçlarının devraldıkları bayrağı daha ileri taşımak olduğunu sözlerine ekledi.