Külcü: Çorum'un dertlisiyiz

28 Kasım 2016 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İnsani Değerler Platformuna üye sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Buhara Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin görüş ve önerilerini tek tek not alan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,15 Temmuzda ülkenin birliğine ve bütünlüğüne yönelik bir kalkışma olduğunu, bu kalkışmanın da el birliği ile önüne geçildiğini söyledi.

Çorum Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında misafirlerine bilgiler veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bizler Çorum’un dertlisiyiz. Şehrimizi güzelleştirmek, geliştirmek için Çorum Belediyesi olarak birçok projemizi hemşehrilerimizin hizmetine sunduk.” dedi.

Sosyal belediyecilik alanında Türkiye’ye örnek çalışmalar yapmaya devam ettiklerinin altını çizen Başkan Külcü, “Yeni Stadyum, At Binicilik Tesisi, Belediyespor Tesisi, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu, Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu gibi önemli projelerimizin de inşaatları devam ediyor. Bu inşaatları da en kısa sürede tamamlayıp inşallah hemşehrilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.

Başkanımız her zaman yanımızda

İnsani Değerler Platformu dönem sözcüsü Zeki Kambur’da yaptığı konuşmada,  sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye Çorum’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür eden Zeki Kambur, “Sayın Başkanımız sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarında büyük destekler sağlıyor. İnşallah, birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.