Külcü, borsanın ilk ürün alım törenine katıldı

2 Temmuz 2013 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Ticaret Borsası`nın 2013 yılı ilk ürün alımı ile sezon açılışı törenine katıldı.

Başkan Külcü, Çorum`da hububat alım satımının doğru şekilde yapılabilmesi için Ticaret Borsası`nın önemli gayretleri olduğunu ifade ederek “Çorum Ticaret Borsası`nın bugün geldiği noktayı çok iyi biliyoruz. Eksiklerin ve yapılması gereken işlerin de farkındayız. Bu işleri sadece Belediye`nin ve Borsa`nın üzerine yıkmak doğru değil. Bu eksikleri elbirliğiyle ve işbirliği içinde gidereceğiz. Bu sayede Çorum Ticaret Borsası`nı daha gazel hale getirmeye çalışacağız. Yeni sezonun başarılı ve bereketli olmasını diliyorum”; dedi.