Külcü, Binevler Camii’ndeki tadilat çalışmalarını inceledi

22 Aralık 2014 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi tarafından Binevler Camii’nde yürütülen tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

Cuma namazı için Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir ve Turhan Candan ile birlikte Binevler Camii’ne giden Başkan Külcü, namaz çıkışında tadilat çalışmaları ile ilgili belediye teknik personelinden bilgi aldı. Belediye’nin şehrin değişik bölgelerindeki birçok camide tadilat ve yapım çalışmaları yaptığını hatırlatan Başkan Külcü, Binevler Camii’nde de onarıma ihtiyaç duyulan yerleri yenilediklerini ifade etti. Külcü, “Binevler Camii’nde bay-bayan tuvalet ve abdesthanelerini tamamen yeniledik. Son cemaat bölümünü laminantla kapladık, dış pencerelerini ise yeniliyoruz. Engelli hemşehrilerimizin camiye rahatça girip çıkabilmeleri amacıyla engelli rampası yaptık.” dedi.

Tadilat çalışmalarının yılsonuna kadar tamamlanacağının altını çizen Başkan Külcü, tadilata ihtiyacı olan diğer camilerde de onarım çalışmaları yapacaklarını kaydetti.

Başkan Külcü’ye Binevler Camii’ni inceleme sırasında başkan yardımcılarının yanı sıra Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaşı, cami imamı Cemal Yolcu, dernek yöneticileri Yaşar Özaydın ve Cemal Öz de eşlik etti.