Külcü, başarılı çalışmalara imza atıyor

10 Nisan 2013 Çarşamba

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün hiçbir rengi mahalleyi ayırt etmeden başarılı çalışmalarını devam ettirdiğini söyledi.

AK Parti Kadın Kolları tarafından mahalle temsilcilerine yönelik düzenlenene toplantıda konuşan Ahmet Sami Ceylan, terminal binasının temelinin atıldığını ve inşaatının hızla yükseldiğini, şehir parkı, stadyum, hal ile çalışmaların devam ettiğini, Çorum`u daha güzel günlerin, güzel yatırımlar beklediğini ifade etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a katkı için tüm teşkilatlar olarak müthiş bir gayretle çalıştıklarının altını çizen İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, “Türkiye zor süreçleri atlattı. Kardeşlik projesi ve Başbakanımızın başlattığı terörü bitirme projesi var. Bu zorlu virajı sevgi ve saygımızı bozmadan devam ettirirsek önümüzde kimse duramaz. Çorum`daki çıtamız yüksek. Oy oranımız yüzde 66`larda. Sıkmadığımız el çalmadığımız kapı bırakılmayacak. Ülkemizin bekası için bu hükümetin devam etmesi gerekiyor.”; dedi.

Ahmet Sami Ceylan, “Hiçbir rengi mahalleyi ayırt etmeden çalışmalarını Belediye Başkanımız devam ettiriyor. Terminal binasının temeli atıldı. İnşaatı yükseliyor. Şehir parkı, stadyum, hal ile çalışmalar devam ediyor. Çorum`u güzel günler güzel yatırımlar bekliyor. Biz işimizi yapıyoruz muhalefet boş laf üretiyor.”; dedi.