Külcü, AK Parti İl Yönetimi ile bir araya geldi

13 Ocak 2014 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Anitta Otel`de gerçekleştirilen istişare toplantısına, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ile birlikte il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yerel seçimler öncesi yapılacak çalışmaların görüşüldüğü toplantıda konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, yönetim kurulu üyelerine AK Parti hükümetinin Çorum`da yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ceylan, 30 Mart yerel seçimlerinde yapılacak çalışmalar ile ilgili de yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de istişare toplantısında yaptığı konuşmada, “Benim olmadığım yerde başka kimse yoktur anlayışı ile seçim çalışmalarını yürüteceğiz. Biz, dün olduğundan daha fazla çalışmak, Çorum’a hizmet etmek zorundayız. Çorum, bu ekibi, AK Parti’yi çok seviyor. Yaptığımız işler, milletimizin gönlünde taht kurdu. Yeni dönemde de yeni projelerimizle gönüllerde taht kurmaya devam edeceğiz”; dedi.