31°C parçalı bulutlu

31°C parçalı bulutlu

KÜLCÜ’YE HAS PARTİ’DEN NEZAKET ZİYARETİ

10 Mayıs 2011 Salı

HAS Parti Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Orhan Horan, dün Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

İl Başkanı Osman Aktı ve bazı partili yöneticilerin de hazır bulunduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Horan, Belediye çalışmalarını takdirle izlediklerini söyledi. Horan, özellikle yol çalışmalarından dolayı Çorum halkı adına Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür ettiğini ifade etti. Horan ziyarette ayrıca, Gazi Caddesi ile Farabi Caddesi`nin bir an evvel bağlanması temennisinde bulundu.

Türkiye`nin ihtiyacı bu

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, Horan`ın açıklamalarına teşekkür ederek “Her türlü güzel işin arkasında olduğunuzu gösterdiğiniz için size teşekkür ediyorum. Bence Türkiye`nin ihtiyacı bu. Soğuk savaş döneminden kalma alışkanlıklar ve Türk siyasetinde. Bir işin yapıldığından çok kimin yaptığına bakılan bir muhalefet anlayışı var. Umarım sizin gösterdiğiniz hassasiyeti seçim sürecinde bütün partiler gösterirler. Biz belki aynı siyasi görüşte, aynı siyasi partinin bürosunda karşılaşmıyoruz ama caddede, lokantada karşılaşıyoruz. Çorum küçük yer. Umarım hiç kimse muhabbeti yok edecek söylemlerde bulunmaz.”; şeklinde konuştu.

Arasta esnafı ile görüşmelerimiz sürüyor

Külcü ziyarette ayrıca, Horan`ın temennisi üzerine Ayakkabıcılar Arastası`nın son durumu hakkında da gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ayakkabıcılar Arastası`ndaki söz sahibi esnaflarla bir süredir görüşmelerin devam ettiğini belirten Külcü, karşılıklı tekliflerin değerlendirilmekte olduğunu belirterek “Esnafımıza `burası şehrin geleceği. Burası açılırsa Farabi Caddesi`nin alt bölgeleri de kendiliğinden açılacaktır. Bu konuda bize yardımcı olun` dedik. Onlar da iyi niyetle yaklaştılar ve görüşmeler devam ediyor. Bir yer altı çarşısı projesi var. Onun altına da otopark düşünüyoruz. Arkadaşlarımız bu konudaki çalışmalarını sürdürüyorlar. Proje çalışmalarımız devam ediyor”; şeklinde konuştu.