31°C parçalı bulutlu

31°C parçalı bulutlu

KÜLCÜ’YE BÜROKRAT DOSTLARINDAN ZİYARET

17 Mayıs 2011 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, makamında bürokrat dostlarını ağırladı.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Müsteşarı Ş.Önder Kılıç, Müsteşar Yardımcıları Saim Parlak, Münir Büyüksalih, Tapu Genel Müdürü Osman İyimaya, Tapu ve Kadastro Genel Müdür Vekili Gökhan Kanal, Yüksek Fen İşleri Kurulu Başkanı Fuat Arabacı, Strateji Geliştirme Başkanı Ercan Turgut, Yapı İşleri Genel Müdürü Ali Rıza Korkmaz ile Bayındırlık ve İskan Bakanlığının bazı daire başkanları Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye sürpriz ziyarette bulunarak bir süre görüştüler.

Başkan Külcü, bürokrat dostları ile sohbet ederken, Çorum ile ilgili konuları da görüşme imkanı buldu.