31°C parçalı az bulutlu

31°C parçalı az bulutlu

KÜLCÜ’DEN SELİM KOZAN’A 2 CUMHURİYET ALTINI

10 Ekim 2012 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yıldızlar Dünya Serbest Güreş Şampiyonası`nda üçüncü olarak bronz madalya kazanan Selim Kozan`ı makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü öncelikle Selim Kozan`ı ve onun bu başarısında emeği bulunan tüm antrenörlerini kutladı. Külcü, Belediye`nin Çorum`daki tüm spor branşlarına imkanlar ölçüsünde destek verdiğini ve bundan sonra da vermeye devam edeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, profesyonel spora destek veremediklerini ancak amatör sporlara katkı sağlamaya çalıştıklarını belirterek “Bizlerden hep başarılı sporcular yetiştirmemizi değil iyi ve ahlaklı sporcular yetiştirmemizi istiyorlar. Bizler de tabii ki başarı gelince mutlu oluyoruz ancak asıl önemli olan iyi bir gençlik yetiştirmektir` dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya, Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke, Güreş Antrenörleri Ruşen Çetin ve Hüseyin Karakuş ile Dünya üçüncüsü güreşçi Selim Kozan`ın babasının da katıldığı ödül töreninde Hüseyin Teke, Karakucak Türkiye Güreş Şampiyonası`nda üçüncülük ve Büyükler Türkiye 2. Güreş Ligi üçüncülük kupalarını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye takdim etti.

Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke, Çorum Belediyesi`nin verdiği desteklerle yaptıkları çalışmaların karşılığını aldıklarını ve almaya devam edeceklerine inandığını söyledi.