KÜLCÜ’DEN GENÇ ÇİFTLERE SÜRPRİZ

12 Mayıs 2012 Cumartesi

Belediyemiz Evlendirme memurluğunda rutin nikah esnasında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’den yeni evlenecek çiftlere sürpriz yaparak gençlerin nikahını kıydı. Nikah şahitliklerini de Başkan Yardımcıları Nurettin Karakaya ile Turhan Candan yaptı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Evlendirme Memurluğu’nda nikah hazırlıkları yapan Ümmühan Aydın-Fikret Güney ile Seda Hancı-Tuncay Tunç Doğan çiftine mutluluk yaşattı. Başkan Külcü`yü karşılarında gören genç çiftler başkanın bu jesti karşısında ayrı bir mutluluk yaşadılar. Başkan Külcü “Sizlere sürpriz yapmak istedim. Sizin şansınıza oldu. Her iki çiftlerimizin de karşılıklı fedakarlık yaparak birbirine destek olmasını ve ömür boyu mutlu olmanızı diliyorum. Sayın Başbakanımızın tüm genç çiftelere tavsiye ettiği üç çocuk tavsiyesini ben de sizlere hatırlatmak istiyorum.”; dedi.

Genç çiftler de nikahlarının Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından kıyılmasının kendilerine mutluluk verdiğini söyleyen genç çiftler Külcü`ye bu jestinden dolayı teşekkür ettiler.