27°C parçalı bulutlu

27°C parçalı bulutlu

KÜLCÜ’DEN AĞIR CEZA REİSİ’NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

19 Ekim 2011 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Ağır Ceza Başkanlığı`na atanan Yılmaz Şengül`ü ziyaret etti. Beraberinde Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya ile birlikte Erciş`i ziyaret eden Başkan Külcü, Erciş`i yeni görevinden dolayı kutladı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yılmaz Şengül`e Çorum`da görev yapacağı zaman içerisinde başarılar dileyerek “Çorum`umuz güzel bir kent. Anadolu`nun şirin bir ili. Burada görev yapan arkadaşlar ayrılırken üzülerek gidiyorlar. Biz de onların ayrılmasına üzülüyoruz ama onlar da buradan ayrıldıkları için üzülüyorlar. İnşallah Çorum sizler için de güzel hatıraların oluştuğu, güzel dostlukların oluştuğu bir şehir olacak. Çorum Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız. Adliye teşkilatımızın da işinin olduğunda her zaman hem kapımız hem de gönül kapılarımız açık.”; dedi.

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yılmaz Şengül de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.