KÜÇÜK SANAYİ'DE 162 DÜKKANIN İNŞAATI TAMAMLANDI

28 Ağustos 2012 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yeni bir imar çalışması içerisinde oldukları Aşağı Sanayi Sitesi esnafının, dükkanlarından çıkması için yeni bir fırsat oluşturduklarını söyledi. Külcü, Küçük Sanayi Sitesi’nden Ankara yoluna inen yolun kenarında farklı büyüklüklerde 400 adet dükkan inşa edeceklerini belirterek Aşağı Sanayi esnafına ‘Benim Aşağı Sanayi’deki kardeşlerim bu fırsatı iyi değerlendirsinler. Bu son gemi, son tren. Yeni yapılacak dükkanlarda da Aşağı Sanayi esnafının önceliği olacak” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Oto Tamirciler Kooperatifi tarafından düzenlenen öğle yemeğinde bir konuşma yaptı. Külcü konuşmasında ağırlıklı olarak Aşağı Sanayi Sitesi ve Küçük Sanayi Sitesi’nde yaptıkları çalışmaları anlattı.

BİR YILDA TAMAMLADIK

Oto Tamircileri Sitesi’nin bir yıl önce düzenlenen temel atma törenindeki yemekte de bir araya geldiklerini belirten Başkan Külcü, o gün; bir yılı aşmadan siteyi tamamlayıp teslim edeceklerini söylediklerini, aradan geçen bir yılda çalışmaları tamamlayıp siteyi bitirdiklerini bildirdi.