Küçük Sanayi Sitesi’ne alternatif iki yol

17 Mart 2020 Salı

Belediyemiz, Küçük Sanayi Sitesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak alternatif iki yolda çalışmalarını sürdürüyor.

Galericiler Sitesi 16. Sokağın devamında 335 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki yolda incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte yoldaki çalışmaları da tamamlayacaklarını vurguladı.

Mimar Sinan 15. Cadde’den 750 metre uzunluğunda 25 metre genişliğinde alternatif yol çalışmasında kazı ve dolgu çalışmasında da sona gelindiğini hatırlatan Başkan Aşgın, “Seçim dönemi bir yol sözü vermiştik. Biz iki alternatif yol yaptık. Çalışmalarımız son aşamasına geldi, yaz aylarının başlamasıyla birlikte her iki yolumuzda da asfaltlama çalışmalarını yaparak bu yolları hizmete açacağız.”  dedi.

Foto Galeri