28°C parçalı bulutlu

28°C parçalı bulutlu

KSS’ye 25 metrelik yol

9 Temmuz 2015 Perşembe

Küçük Sanayi Sitesi`ni çevreyoluna bağlayan yol Çorum Belediyesi tarafından yeniden yapılıyor.

Genişliği 10 metre olan mevcut yolu 25 metreye genişletecek ve çift şeritli hale getirecek olan Çorum Belediyesi, bölgedeki trafik akışını da rahatlatmış olacak.

KSS de 440 dükkanın yapımının hızla devam ettiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, 25 metrelik yolun bu dükkanların önünden geçeceğini söyledi. Çift şeritli yolun sol tarafının mekanik malzeme seriminin yapıldığı sağ tarafta da çalışmaların sürdüğünü kaydeden Zahir, “Küçük Sanayi Sitesi`ni çevre yoluna bağlayacak olan 25 metre genişliğindeki yolu bu ay içerisinde tamamlayıp hizmete açmak istiyoruz. Aşağı Sanayi`nin de buraya taşınması ile birlikte trafik daha yoğun hale gelecektir. Biz de bunu düşünerek çalışmalarımızı planladık.”; dedi.