KSS’deki 35 metrelik yolun büyük bölümü tamamlandı

9 Eylül 2016 Cuma

Belediyemizin KSS’de yaptığı Ankara Yoluna bağlantıyı sağlayacak 35 metre genişliğindeki çift şeritli bölünmüş yolun 800 metrelik bölümü tamamlandı.

KSS’de yeni yapılan dükkânlarınönüne çift şeritli bölünmüş yolun yapımında son aşamaya gelindiğini belirten Alper Zahir, Küçük Sanayi Sitesi ile Ankara Yolu arasında bağlantı görevi gören yolun 800 metrelik kısmını tamamladıklarını, 35 metre genişliğindeki yola bu zamana kadar 2 bin 947 ton asfalt serimi yaptıklarını belirtti.

Zahir, yolun geri kalan bölümü için de, gerekli alt yapı işlerinin tamamlanmasının hemen ardından çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.