KSS’de 440 işyerinin temeli atıldı

1 Aralık 2014 Pazartesi

Çorum Belediyesi’nin öncülüğünde Hitit19 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından yaptırılacak olan 440 işyerinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Çorum Valisi Ahmet Kara, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Cahit Bağcı, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Ahmet Çelik, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, protokol üyeleri ve çok sayıda esnafın katıldığı törende katılımcılara İskilip Dolması ikram edildi.

Tören öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkan Muzaffer Külcü, görev yaptıkları süre içeresinde esnaf dostu bir belediye olduklarının altını çizdi. Esnafa yönelik yaptıkları tüm çalışmaları yine esnafla istişare ederek hayata geçirdiklerini kaydetti. Daha önce KSS’de 162 dükkanı tamamlayarak esnafın hizmetine sunduklarını şimdi de 440 dükkanın temelini atmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Külcü, programa katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

Bakan’dan Başkan Külcü’ye açık destek

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, temel atma töreni öncesi yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye övgü dolu sözlerle desteğini bir kez daha yansıttı.

Çorum Belediyesi’nin AK Partili belediyeler arasında en başarılı belediyeler sıralamasında yer aldığını söyleyen Bakan Bozdağ, Çorum’a her geldiğinde Çorum’u gelişmiş ve değişmiş bulduğunu sözlerine ekleyerek, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ve ekibine teşekkür etti.

Başkan söz değil icraat yapıyor

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Salim Uslu da yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün hizmetlerini överek, “Başkan kendisini sadece alt yapı hizmetleriyle sınırlamayıp, Çorum için elinden geleni yapıyor. Söz değil icraat, laf değil hizmet yapıyor.” dedi.

Milletvekili Dr. Cahit Bağcı da yaptığı konuşmada temeli atılan 440 dükkanın Çorum esnafına hayırlı olması temennisinde bulundu.