KSS 12. Cadde’ninasfalt çalışmaları başladı

15 Ağustos 2016 Pazartesi

Belediyemiz, Küçük Sanayi Sitesi’ni Ankara Yolu’na bağlayan 12 Cadde`nin asfalt çalışmalarını başlattı. 35 metreye genişletilen bölünmüş yola ilk etapta 3500 ton asfalt dökülecek.

Daha önce genişliği 10 metreden 35 metreye çıkarılan 1700 metre uzunluğundaki yolun asfaltını yapmak için çalışmalara başladıklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, ilk etapta yola yaklaşık 3 bin 500 ton asfalt dökmeyi öngördüklerini söyledi. KSS 12. Cadde`deki asfalt çalışmaları esnasında araç trafiğinin tek şeritten kontrollü olarak sağlandığını ifade eden Zahir, en kısa sürede yoldaki çalışmaların tamamlanıp hizmete sunulacağını söyledi.