31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

Kreş Öğrencilerinden Başkan Yardımcısı Zeki Gül'e ziyaret.

22 Nisan 2010 Perşembe

Çorum Oyun Bahçesi Kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül`ü makamında ziyaret etti. Ziyarette hazırladıkları soruları Başkan Yardımcısı Gül`e sordular.

Oyun Bahçesi Kreş öğrencileri ve öğretmenlerini sıcak şekilde karşılayan Zeki Gül, minik çocuklarla yakından ilgilendi. Gerçekleşen ziyarette minikler Belediye hakkında merak ettikleri soruların cevaplarını aldılar. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, tüm çocukların, sevgi, barış ve hazur içerisinde yaşamalarını diledi.

Oyun Bahçesi Kreş öğrencisi Zeynep Özdemir Zeki Gül`ün makam koltuğuna uturdu. Makamda Zeki Gül ile bir sure görüşen minik öğrenciler yapılan ikramların ardından sevgiyle uğurlandılar.