Köy Muhtarları Derneği’nden Külcü'ye ziyaret

16 Aralık 2015 Çarşamba

Çorum Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Zeki Oral ve yönetim kurulu üyeleriBelediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle yönetimi devralan Zeki Oral ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret esnasında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`den taleplerini dile getirdi.

Belediye`den talep ettikleri dernek binasını aynı zamanda nikah salonu olarak kullanacaklarını söyleyen Zeki Oral, “150 köyün gençlerinin nikahını da burada kıyacağız. Daha düzenli ve geniş bir yere geçip köylerimizdeki gençlerinnikahının kıyılması için sizden yer talep ediyoruz”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Zeki Oral ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek ziyaret nedeniyle muhtarları tebrik etti. Külcü, derneğin ihtiyacı olan yer konusunda araştırma yapacaklarını ve bunun takibini de yapacaklarını ifade etti.