KORTEJ GEÇİŞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

6 Temmuz 2012 Cuma

Çorum 32. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali, dün düzenlenen renkli törenle açıldı.

Hürriyet Meydanı`nda düzenlenen törene Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Vali Nurullah Çakır, TBMM İdari Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, bazı daire müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı.

Töreninden son bölümünde ise Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği`ne bağlı meslek odaları kortej geçişi yaptı. ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, törene katılan protokol üyelerine çiçek verdi.

Kortej geçişleri, sporcuların yürüyüşünün ardından sona erdi.