KONSERLER FUAR ALANINA ALINDI

18 Mayıs 2012 Cuma

Belediyemiz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nda gençlere yönelik düzenleyeceği Sagopa Kajmer ile Türkü Şiir Türkiye gösterisinin yeri değişti.

Daha önce Hürriyet Meydanı`nda Saat Kulesi yanında yapılması planlanan Sagopa Kajmer ile Türkü Şiir Türkiye gösterisinin yeri fuar alanına alındı.

İlk olarak 18 Mayıs Cuma günü akşam saat 20.00 de “Türkü Şiir Türkiye Kültür Sanat Topluluğu”; bir konser verecek. Anadolu kültürünün özetinin sunulduğu “Türkü Şiir Türkiye”; konserlerinde tarihin dansı, Biz Türkiye`yiz, Anadolu Türkleri, modern koreografiler, sema ve semah gösterileri, Türkiye`nin yedi farklı bölgesinden halk oyunları, tarihi şahsiyetlerin tiyatral anlatımları, şiirler ve destanlar yer aldığı gösteriler yer alacak.

19 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00`da Çorum Belediyesi`nin mehter gösterisi ile başlayacak kutlama programında, saat 20.00`de ise Rap Müziğin Türkiye`deki en güçlü seslerinden olan Sagopa Kajmer konser verecek.

Konserin ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları havai fişek gösterisi ile son bulacak.