Klimalı duraklara bayram temizliği

23 Haziran 2017 Cuma

Çorum’da otobüs durakları tertemiz oluyor

Belediye olarak, Ramazan Bayramı öncesi şehir genelinde bayram temizliği yaparak şehri bayrama hazırlıyoruz.

Çorum halkına temiz ve sağlıklı bir ortamda toplu ulaşım hizmeti sunduklarını, şehir merkezindeki otobüs duraklarını belirli periyotlarda temizlediklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorum Belediyesi’nin Ramazan Bayramı öncesi şehrin genelinde temizlik çalışmalarını sürdürdüğünü, şehirde bulunan klimalı otobüs duraklarını deterjanlı su ile yıkadıklarını belirtti.