Klimalı duraklar vatandaşları serinletiyor

10 Temmuz 2017 Pazartesi

Meteorolojiden alınan verilere göre Çorum bu yazın en sıcak günlerini yaşıyor. Sıcaklıkların 39 dereceye kadar yükseldiği bu günlerde vatandaşlar klima duraklarda serinliyor.

Klimalı duraklar sayesinde toplu taşıma araçlarını kullanacak vatandaşların durakta bekleyecekleri süre zarfında sıcağa maruz kalmadığını ifade eden Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, “Toplu taşımayı kullan vatandaşlarımızın rahat etmesi amacıyla şehrimize kazandırdığımız klimalı duraklar sayesinde vatandaşlarımız kışın soğuklardan yazınsa sıcaktan korunuyor. Bu günlerde Çorum’da mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklık yaşanıyor. Klimalı durakları kullanan vatandaşlarımızın bu hizmetten duyduğu memnuniyeti gördükçe biz de bu durakları yapmakla ne kadar doğru bir iş yapmış olduğumuzu tekraren görüyoruz” dedi.

Vatandaşlar hizmetten memnun
Sıcak günlerde toplu taşıma araçlarını kullanacak olan vatandaşlar Çorum Belediyesi’nin yapmış olduğu kışın ısıtma yazın ise soğutma özelliği bulunan klimalı duraklarda serinliyor. Başka şehirlerde böyle bir hizmeti görmediklerini, Çorumluların bu konuda çok şanslı olduklarını ifade eden vatandaşlar bu hizmetin Çorum’a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.