KKSM'lerde ebeveynin okula etkisi semineri

25 Eylül 2014 Perşembe

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri’nde “Anne-babanın okul üzerindeki etkisi” konulu seminerler verilmeye başlandı.

Okulların açılmasıyla birlikteharekete geçen KKSM, öğrencilerin okul hayatındaki başarısında anne babanın etkileri hakkında ebeveynleri bilgilendiriyor. Sosyal Hizmet Uzmanı Aysun Tombul tarafından verilen seminerlerin ilki Bahçelievler KKSM’deydi. Pek çok velinin katıldığı seminer,anneler açısından oldukça verimli geçti.Sosyal Hizmet Uzmanı Tombul’un “Aile ortamı ve başarı, başarısızlığın nedenleri, çocukla sağlıklı iletişim, okul aile işbirliği ve çocuk üzerindeki tutumlar” konularında ebeveynleri bilgilendirdiği seminerlerden memnun kalan kadınlar, kendilerine bu hizmeti sunan belediye yetkililerine teşekkür etti.

Katılımcılardan tam not alanseminerprogramınınikincidurağıMimar-Sinan KKSM olacak.30 Eylül’deİkbalKKSM’de, 1Ekim de ise TOKİ KKSM’deverilecekolanseminerlere”Çocuğumunokulbaşarısınınasılarttırabilirim” diyentümannelerdavetedildi.