KKSM Kursları yılsonu pikniği ile sona erdi

13 Haziran 2014 Cuma

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi 2013-2014 kurs dönemini Kültür Park’ta yapılan yılsonu pikniğiyle sonlandırdı.

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Koordinatörü Nuran Hakyemez yaptığı açıklamada, “Kadın Kültür Sanat Merkezi ve Aile Eğitim Merkezi’nde yapılan kurs ve bilinçlendirme seminerlerine geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi oldu” dedi.

Çorum Belediyesi’nin dört mahallemizde açtığı Kültür Merkezi ile hizmeti kadınların ayağına götürerek, onların yaşamda daha aktif olmalarını hedeflediklerini belirten Hakyemez,”yıl boyunca Mahalle Kültür Merkezleri’nde geleneksel el sanatları, resim, dil ve kültür kursları gibi alanlarda 40`a yakın branşta kurs verildi. Tarihimiz açısından önem arz eden şehirlere 18 kez gezi düzenlendi. Haftada bir, sinema tiyatro etkinliği, bilinçlendirme seminerleri, çeşitli dallarda yapılan ödüllü yarışmalar ile sağlık taraması gibi etkinlikler yapıldı” dedi.

Hakyemez, yaz döneminde yapılan kursların bir kısmının aktif bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğini ifade ederek, eylül ayında açılacak sergiyle, yeni dönem kurslarının kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu.