KKSM kursiyerlerinden yılsonu pikniği

23 Mayıs 2017 Salı

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinde kurslara katılan kadın kursiyerler yıl sonu pikniğinde bir araya geldi. Sıklık Tabiat Parkında gerçekleşen pikniğine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü de katıldı.

Kursiyerlerin çocukları ile birlikte doyasıya eğlendiği piknikte konuşan Hatice Külcü, Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinin 7 yıldan beri hanımlara hizmet verdiğini söyledi. 2017 yılı içerisinde 374 kursun hizmete açıldığını belirten Hatice Külcü, 2017 yılının sonuna geldiğimizde bu sayıyı 700’e çıkarmayı hedeflediklerini vurguladı.

Çorumlu kadınların kültür merkezlerinde kendilerini geliştirme imkanı bulduğunu dile getiren Külcü, “Kadınlarımız hem kendilerini geliştiriyor hem de ailelerine katkı sağlıyor. Bir taraftan da yeni dostluklar ediniyorlar.” Dedi.

Hatice Külcü, kursiyerlerin yıl boyu yaptıkları eserleri 23 Mayıs Salı günü açılacak olan Kadın Emeği Fuarında sergileyeceklerini sözlerine ekledi.