KKSM'den ''mutlu yaşamın formülü'' konulu seminer

26 Ekim 2016 Çarşamba

Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi tarafından mutlu yaşamın formülü konulu seminer düzenlendi.

Velipaşa Konağı Aile Eğitim Merkezi’nde felsefe öğretmeni Cansu Eraytarafından verilen seminerde insan hayatında karşılaşılacak durumlar çeşitli örneklerle anlatıldı. Oldukça renkli geçen seminerde mutluluğun varılacak bir son olmadığını, gidilen bir yol olduğunu ifade eden Eray, “Her şeyden önce mutsuzluğu kabullenmekle başlamamız gerekir. Mutsuzluk da en az mutluluk kadar geçicidir. Verdiğimiz kararlarda vicdanımızın rahatlığı önemlidir. Bazen küçük mutsuzluklarımızpaha biçilemez güzel sonuçlara gebedir.” diye konuştu.