KKSM’den Kütahya’ya gezi

14 Nisan 2014 Pazartesi

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi (KKSM) tarafından el sanatları kursuna katılan kadınlara yönelik gezi düzenlendi.

Hizmete açıldığı günden beri kadınların kişisel gelişimlerine yönelik düzenlediği kurslarla Çorumlu kadınlara daha aktif bir sosyal yaşam imkanı sunan Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, el sanatları kursuna katılan 15 öğrenciyi çinileri ile ünlü Kütahya`ya geziye götürdü. İki gün boyunca Kütahya`da çini fabrikalarını gezen ve çiniyle ilgili firma yetkilerinden bilgiler alan kursiyerler, çiniyle ilgili öğrendikleri bilgileri kurslarda uygulama imkanı bulacakları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Gezinin düzenlenmesi için kendilerine destek veren başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere kadın kültür merkezi yetkililerine teşekkür eden kursiyerler, bu tür gezilerin öğrendikleri bilgilerin pekiştirilmesi için çok faydalı olduğunu kaydettiler.