KKSM’den AHL Park’ta muhteşem sergi

28 Aralık 2016 Çarşamba

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi (KKSM) kursiyerleri, yaptıkları el işleri ve süs eşyalarından oluşan bir sergi açtı. AHL Park`ta açılan sergiyi Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül açtı.

Birbirinden güzel el emeği ürünlerin göz kamaştırdığı sergiyi gezen Zeki Gül, kursiyerleri tebrik etti.

Kadın kursiyerlerin el emeği ürünlerle açtıkları sergide geleneksel el sanatları, süs eşyaları, takılar ve çeyiz ürünleri yer alıyor. Her biri özenle yapılmış ürünlerden oluşan rengarenk sergi 31 Aralık 2017 tarihine kadar açık kalacak.