33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

KKSM’NDEN KASTAMONU GEZİSİ

12 Kasım 2012 Pazartesi

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından Kastamonu gezisi düzenlendi. Kander, Onkosav, Deniz Feneri üyeleri ve Kadın Kültür Sanat Merkezi kursiyerlerinin katıldığı gezide Kastamonu`nun tarihi ve turistik yerleri gezildi.

9 Kasım Cuma günü sabah saatlerinde Kastamonu`ya hareket eden ekip, aynı gün akşam Çorum`a döndü.

Çorum`dan Kastamonu`ya giden ekibe Kastamonu İl Kültür Müdürlüğü Turizm Rehberi Nagihan Yüce rehberlik yaptı. 50`ye yakın bayanın katıldığı gezide Kastamonu`nun tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görme fırsatı bulan bayanlar, Kastamonu`daEtnografya Müzesi, İsmail Bey Külliyesi, Kastamonu Valiliği El Sanatları Atölyesi, Şeyh Şaban Veli Külliyesi ve Müzesi, Emine Hatun Camii`ni gezdiler.

Geziye katılan bayanlar, kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.